Wie is uw masseur?

Mijn naam is Monique Platel en ik ben geboren in 1964 in Hasselt. Ik ben samenwonend en moeder van een dochter. Nadat ik een sociaal culturele opleiding heb gevolgd ben ik werkzaam geweest in een verzorgingshuis als activiteitenbegeleidster.
Door mijn interesse in, en mijn kijk op de mens wilde ik op een andere manier iets voor mijzelf en mijn medemens betekenen. Na veel cursussen op het gebied van massage en reiki 1 en 2 kwam ik bij Holos terecht. In juni 2012 ben ik afgestudeerd aan de Holos Academie voor Holistische Massage Therapie in Utrecht.Op dit moment werk ik nog een aantal uren als welzijnsconsulent met ouderen en werk ik in mijn eigen praktijk als holistisch massagetherapeut.

In 2017 ben ik enthousiast begonnen met trainingen geven aan zorgmedewerkers,activiteitenbegeleiders die werkzaam zijn in de zorg. Op mijn website kunt u hierover meer lezen.

In mijn praktijk heb ik een manier gevonden om mijn verworven kennis, levenservaring en intuïtie te verbinden. Gelijkwaardigheid, respect, acceptatie, aandacht en vertrouwen staan daarbij centraal.